Youtube Facebook Twitter


" title="" class="c360">wirtualny spacer
ROYAL HOTEL ****     ul. Szpitalna 93, 05-160 Modlin
PolskiEnglishDeutschFrançaiseрусский

IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE

   Przyjęcia Okolicznościowe

w Hotelu Royal ****
 

 

 Specjalnie na życzenie Naszych Gości

 

przygotowaliśmy bogatą i atrakcyjną ofertę
 

przyjęć okolicznościowych, które z przyjemnością zorganizujemy 
 

w salach bankietowych lub w jednej z naszych restauracji.
 oferujemy organizację :


- spotkania rodzinne,
- imieniny, urodziny,
- rocznice, zaręczyny,
- wieczory panieńskie, kawalerskie
- przyjecia z okazji chrztu,
- przyjęcia komunijne,
oraz wiele innych
                    

Bogactwo i różnorodność przygotowanych specjałów oraz profesjonalizm obsługi
stanowią wizytówkę naszego hotelu.
 
                    W ramach naszej oferty pragniemy zaproponować Państwu następujące usługi:
 

  • salę bankietową lub restauracyjną o powierzchni dostosowanej do planowanej liczby uczestników
  • aranżację stołów odpowiednią do typu przyjęcia
  • tort okolicznościowy
  • aranżację kącika zabaw dla maluchów
  • specjalne ceny na dodatkowo zamawiane napoje alkoholowe

 
Zapraszamy do skorzystania z naszych propozycji. 
 
 
Szczegółowych informacji udzielą Państwu

pracownicy Działu Sprzedaży Konferencji Bankietów i Cateringu
 

Menu I

 
Dania podawane przez kelnera:
 
Bukiet kolorowych sałat z rukolą, pomidorkami cherryi  parmezanem
skropione dresingiem cytrusowym
 
Zupa krem z cukinii z prażonymi migdałami
 
Grillowane filety z kurczaka zapieczone z suszonymi pomidorami
i serem Mozzarella, podane ze z sosem kaparowym,
smażonymi ziemniakami i  bukietem warzyw
 
Tort okolicznościowy
 
 
 
Menu II

 
 
Na stołach lub w formie bufetu
Półmisek mięs pieczonych:
pieczona karkówka, grillowany filet z kurczaka,
schab z morelą i orzechami, rostbef w stylu angielskim
 
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Kolorowe sałaty z warzywami i dresingiem miodowo musztardowym
 
Wybór marynat i zimnych sosów
 
Wybór świeżo pieczonych bułeczek, masło
 
Dania podawane przez kelnera:
Zupa jarzynowa z serem Parmezan
Grillowany stek ze schabu w sosie ogórkowym
podany z ziemniakami zapieczonymi w śmietanie i brokułami
 
Na deser:
Tort okolicznościowy
Wybór świeżych owoców
 
 

Menu III
 
 
Na stołach lub z formie bufetu
Półmisek mięs pieczonych rolad i terin:
pieczona karkówka, rostbef w stylu angielskim
rolada z indyka z owocami i trójniakiem,
terina z warzyw i czarnych oliwek
terina z polędwiczek wieprzowych z kurkami i zielonym pieprzem
Półmisek serów z winogronami i orzechami
 
Sałatka hawajska z ananasem
Sałatka Caprese z grillowaną cukinią
Bukiet sałat ze szpinakiem, serem Parmezan i pomarańczami
 
Wybór marynat i zimnych sosów
 
Wybór świeżo pieczonych bułeczek, masło
 
Dania podawane przez kelnera
Bulion drobiowy z wędzonym kurczakiem, makaronem i warzywami
 
Polędwiczki wieprzowe nadziewane grzybami
podane z sosem kurkowym, plackami ziemniaczanymi i grillowanymi warzywami
 
 
Na deser
Tort okolicznościowy
Mini babeczki z owocami
Wybór świeżych owoców
 
 
Menu IV

 
Na stołach lub z formie bufetu
Łosoś marynowany w cytrynie z  miodem
Śledzie w śmietanie oraz w musztardowym sosie
Rolada z indyka ze szpinakiem
Terina z kurczaka z pistacjami
Schab z nadzieniem chrzanowym, pasztet z dziczyzny
Roladka cielęca z kurkami
 
Sałatki
Sałatka Woldorf
Sałatka z pieczonego kurczaka z selerem naciowym i ananasem
Sałatka z grillowanych warzyw z prażonymi orzechami
 Sałatka z pomidorów z czerwoną cebulą i kolendrą
 
Wybór marynat i zimnych sosów
Wybór świeżo pieczonych bułeczek, masło
 
Dania gorące w formie bufetu
Żurek staropolski z wędliną
Filety z łososia w sosie śmietanowym z kaparami
Ragout cielęce z papryką
Grillowane filety z kurczaka podane na kurkach w śmietanie
Makaron farfalle z sosem bazyliowym i suszonymi pomidorami
Ziemniaki z koperkiem
Bukiet warzyw gotowanych na parze
 
Desery
Ciasto waniliowe z truskawkami
Mini babeczki z owocami
Wybór świeżych owoców

 Tort okolicznościowy

 
 
Menu V
 
Na stołach lub z formie bufetu
Łosoś marynowany w cytrynie z miodem
Pasztet z sandacza z dodatkiem borowików i krewetek
Rolada z polędwicy z grzybami
 Pasztet z kaczki aromatyzowany likierem Cointreau
filet z indyka w galarecie wiśniowej
Półmisek mięs pieczonych:
schab z suszonymi śliwkami i morelami, karkówka, rostbef w stylu angielskim
 
Sałatka z pieczonej cielęciny i marynowanych kurek
Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem
Sałatka nicejska
Bukiet kolorowych sałat z rukolą, serem pleśniowym, pomidorkami cherry i awokado
skropione dresingiem malinowym
 
Wybór marynat i zimnych sosów
Wybór świeżo pieczonych bułeczek, masło
 
Dania gorące w formie bufetu
Filety z sandacza podane na delikatnym sosie z zielonego groszku
Grillowane polędwiczki wieprzowe, podane z majerankowym sosem Porto
Pieczona kaczka podana na karmelizowanych gruszkach z sosem porzeczkowym
Ziemniaki po polsku smażone z boczkiem i cebulką
Makaron fusilli z sosem czosnkowym i szpinakiem
Bukiet warzyw z prażonymi migdałami
 
Na deser
Lody z owocami i bitą śmietaną
Babeczki kruche i czekoladowe z owocami
Wybór świeżych owoców
Tort okolicznościowy
 
 
 
 

  
 

 

img
 -alt -alt -alt
poprzedni
następny