Youtube Facebook Twitter

wirtualny spacer
ROYAL HOTEL ****     ul. Szpitalna 93, 05-160 Modlin
PolskiEnglishDeutschFrançaiseрусский

Organizacja wesela w okolicach Warszawy

Ślub i przyjęcie weselne to wyjątkowe wydarzenia, które jak żadna inna impreza okolicznościowa zapadają w pamięć Młodej Pary oraz zebranych Gości na długi czas.

Z myślą o tej właśnie chwili, przygotowaliśmy bogatą i atrakcyjną ofertę weselną. Z wielką przyjemnością zaplanujemy przyjęcie o jakim Państwo marzą – według indywidualnie opracowanego scenariusza. Nasz wiedza i doświadczenie w zakresie organizacji wesel gwarantuje realizację usług na najwyższym poziomie.

Propozycja restauracji Hotelu Royal zawiera szeroki wybór menu w różnych wariantach cenowych. W ramach oferty weselnej, pragniemy zaproponować Państwu gratis następujące usługi:

  • salę bankietową z wydzielonym miejscem do tańca oraz podstawową aranżację stołów
  • pokrowce na krzesła
  • ozdobny chleb weselny na powitanie Młodej Pary
  • kieliszek wina musującego dla wszystkich Gości jako toast powitalny
  • ozdobny tort weselny przygotowany specjalnie dla Państwa
  • bezpłatne, chronione miejsca parkingowe
  • wizytówki na stołach oraz pamiątkowe karty menu wraz z możliwośćią wykonania zdjęć plenerowych
  • apartament dla Nowożeńców z pysznym śniadaniem następnego dnia

 

Dla Gości weselnych miło nam będzie zaoferować nocleg w naszym hotelu po preferencyjnych cenach – od 150 zł za pokój dwuosobowy ze śniadaniem,a dla przyjęć powyżej 100 osób 5 pokoi gratis.

Ponadto, na Państwa życzenie służymy pomocą w organizacji oprawy muzycznej podczas wesela oraz dekoracji sali weselnej.

Planują Państwo organizację wesela pod Warszawą? Nasza oferta spełni wszelkie oczekiwania! W celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących organizacji przyjęcia prosimy o kontakt e-mail: biuro@royalhotel.pl lub telefonicznie pod numer 22 22 4 22 22.

Życząc Państwu Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia, prosimy o zapoznanie się z naszą ofertą na przyjęcia weselne. Gotowe 3 pakiety ułatwią wybór konkretnego menu, zaś Pakiet Royal pozwoli pielęgnować uczucie nie przejmując się obowiązkiem pilnowania najdrobniejszych aspektów tego najwspanialszego dnia w życiu.


PAKIET SZLACHECKI 170PLN
Na początku przyjęcia zupa i danie główne, danie gorące serwowane przed i po północy, 6 zimnych przekąsek, 3 sałatki, marynaty, zimne sosy, pieczywo i masło, 4 pozycje w bufecie deserowym

 

Prosimy o skomponowanie menu składającego się z zupy i dania głównego,
które będą serwowane na początku przyjęcia:
Rosół domowy z warzywami julienne i makaronem
Tradycyjne flaki wołowe
Zupa krem z brokułów z prażonymi migdałami
Zupa krem z pomidorów z kluseczkami z mozzarelli
Zupa rybna
Grillowana pierś z kurczaka z serem mozzarellą i suszonymi pomidorami, podana z brokułami i opiekanymi ziemniakami
Tradycyjny kotlet schabowy podany z kapustą i ziemniaczkami z wody z koperkiem
Karkówka w sosie myśliwskim podana z kluskami śląskimi i surówką z porów

 

Prosimy o wybranie dania serwowanego przed północą:
Kurczak faszerowany szpinakiem w sosie koperkowym
Kurczak faszerowany pieczarkami
De Volaille
Szaszłyk drobiowy
Indyk z owocami i orzechami
Karkówka w sosie z grzybów leśnych
Golonka wieprzowa z kiszoną kapustą
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Eskalopki cielęce w sosie kaparowym
Zrazy wołowe zawijane
Sandacz na leśnych grzybach
Sola gotowana na parze w sosie krewetkowym
Sum duszony w sosie śmietanowym
Łosoś zapiekany pod kołderką

 

Dodatki do dań gorących:
Ziemniaki puree z masłem i koperkiem
Ziemniaki po polsku z boczkiem i cebulą
Ziemniaki pieczone
Gratta ziemniaczana
Kopytka gotowane
Kluski śląskie
Ryż biały z ziołami (koperek, natka)
Ryż kolorowy na ostro z pieczarkami
Kasza jaglana z warzywami
Bukiet gotowanych warzyw z prażonymi migdałami
Kalafior lub fasolka szparagowa gotowane na parze z bułką tartą i masłem
Warzywa Ratatouille
Buraczki zasmażane
Kapusta modra z rodzynkami
Młoda kapusta z koperkiem
Szparagi z sosem baszamelowym

 

Prosimy wybrać danie które będzie serwowane po północy:Żurek tradycyjny z jajkiem
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Bigos myśliwski z suszonymi śliwkami i czerwonym winem
Bulion wołowy z warzywami Julienne


Prosimy o wybór 6 zimnych przekąsek:
Schab pieczony ze śliwkami marynowanymi w koniaku
Schab pieczony z morelami marynowanymi w porto
Pieczona karkówka marynowana w ziołach
Pasztet mięsny
Pasztet mięsny z żurawiną
Pasztet mięsny z kurkami
Rolada z boczku doprawiona czosnkiem i majerankiem
Schab po warszawsku z farszem chrzanowym
Tymbaliki z nóżek wieprzowych
Tymbaliki z drobiu
Terrina z kurczaka i pieczarek
Terrina z indyka z suszonymi owocami i trójniakiem
Kaczka w maladze
Jajka na twardo z majonezem, krewetkami i kawiorem
Roladki z łososia wędzonego z serkiem
Różyczki z łososia wędzonego z serkiem i kawiorem
Tatar z łososia ze świeżym ogórkiem i koperkiem skropione sokiem z limonki
Łosoś marynowany w cytrynie z zielonym pieprzem i czerwoną cebulą
Tatar ze śledzia
Śledź w dwóch smakach
Ryba po grecku
Pstrąg w galarecie
Tymbaliki z owoców morza

 

Prosimy o  wybór 3 sałatek:
Sałatka grecka
Sałatka carska z grillowanym kurczakiem
Sałatka z pieczonym kurczakiem, selerem naciowym i brzoskwinią
Sałatka z pieczarek
Sałatka jarzynowa
Sałatka ryżowa z suszonymi owocami doprawiona miodem i sokiem z cytryny
Sałatka ,,COLESLAW”
Bukiet sałat z warzywami i bakaliami z sosem winegret
Sałatka z buraczków
Surówka z selera i gruszki
Surówka z marchewki z makiem, płatkami migdałowymi i sokiem z pomarańczy
Surówka z czerwonej kapusty
 
Dodatkowo zapewniamy
Masło smakowe oraz świeżo pieczone bułeczki i chleb
Wybór marynat oraz zimnych sosów
 
Prosimy o wybór 4 pozycji bufetu deserowego:

Szarlotka z bitą śmietaną
Delikatny sernik wiedeński
Ciasto marchewkowe z orzechami i kremem waniliowym
Torcik czekoladowy z brzoskwiniami
Biszkopt z musem owocowym
Wybór musów czekoladowych i owocowych
Mini pączki
Mini babeczki kruche i czekoladowe z owocami i czekoladowym ,,ganache”
Wybór świeżych owoców


PAKIET HRABIOWSKI 195 PLN

Na początku przyjęcia przystawka, zupa i danie główne, danie gorące serwowane przed i po północy, dania gorące w bufecie: zupa, ryba lub mięso, 1 makaron, 2 dodatki, 7 zimnych przekąsek, 3 sałatki, marynaty, zimne sosy, pieczywo i masło, 4 pozycje w bufecie deserowym

Prosimy o skomponowanie menu składającego się z przystawki, zupy i dania głównego,
które będą serwowane na początku przyjęcia:


Przystawki
Pasztet drobiowy z orzechami podany z Buraczkiem w galarecie
Ser mozzarella podany z pomidorami, grillowaną cukinią  i świeżą bazylią
Szynka Parmeńska podana z serem mozzarella, ananasem i dresingiem musztardowym
Tymbaliki z drobiu z cytryną
 
Zupy
Rosół domowy z warzywami julienne i makaronem
Tradycyjne flaki wołowe
Zupa krem z brokułów z prażonymi migdałami
Zupa krem z pomidorów z kluseczkami z mozzarelli
Zupa rybna
 
Dania główne
Polędwiczki wieprzowe podane z sosem grzybowym, plackami ziemniaczanymi i grillowanymi warzywami
Grillowana pierś z kurczaka z serem mozzarellą i suszonymi pomidorami, podana z brokułami i opiekanymi ziemniakami
Tradycyjny kotlet schabowy podany z kapustą i ziemniaczkami z wody z koperkiem
Karkówka w sosie myśliwskim podana z kluskami śląskimi i surówką z porów

 

Z dań głównych prosimy o wybór dania, które będzie serwowane przed północą
oraz 1 danie mięsne lub rybne, 1 makaron oraz 2 rodzaje dodatków
które będą podane w bufecie i uzupełniane przez 8 godzin

 
Rybne
Sandacz na leśnych grzybach
Sola gotowana na parze w sosie krewetkowym
Sum duszony w sosie śmietanowym
Łosoś zapiekany pod kołderką
 
Mięsne
Kurczak faszerowany szpinakiem w sosie koperkowym
Kurczak faszerowany pieczarkami
De Volaille
Szaszłyk drobiowy
Indyk z owocami i orzechami
Karkówka w sosie z grzybów leśnych
Golonka wieprzowa z kiszoną kapustą
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Zraz wieprzowy z farszem z boczku wędzonego, cebuli, grzybów w sosie myśliwskim
Zraz wołowy zawijany
Schab po bałkańsku
 
Makarony/pierogi
Fusilli z suszonymi pomidorami i szpinakiem
Fusilli z sosem pomidorowym, anchovies, czarnymi oliwkami i kaparami
Penne z wędzonym łososiem w sosie śmietanowo-cytrynowym
Penne z kurczakiem i brokułami
Pierogi z gesiną
 
Dodatki do dań gorących
Ziemniaki puree z masłem i koperkiem
Ziemniaki po polsku z boczkiem i cebulą
Ziemniaki pieczone
Gratta ziemniaczana
Kopytka gotowane
Kluski śląskie
Ryż biały z ziołami (koperek, natka)
Ryż kolorowy na ostro z pieczarkami
Kasza jaglana z warzywami
Bukiet gotowanych warzyw z prażonymi migdałami
Kalafior lub fasolka szparagowa gotowane na parze z bułką tartą i masłem
Warzywa Ratatouille
Buraczki zasmażane
Kapusta modra z rodzynkami
Młoda kapusta z koperkiem
Szparagi z sosem baszamelowym
 
Prosimy o wybór dania, które będzie serwowane po północy
Żurek tradycyjny z jajkiem
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Bigos myśliwski z suszonymi śliwkami i czerwonym winem
Zupa gulaszowa

Prosimy o skomponowanie zimnego bufetu w skład którego będą wchodziły
7 zimnych przekąsek, oraz 3 rodzaje sałatek:

 

Zimne przekąski
Schab pieczony ze śliwkami marynowanymi w koniaku
Schab pieczony z morelami marynowanymi w porto
Pieczona karkówka marynowana w ziołach
Pasztet mięsny
Pasztet mięsny z żurawiną
Pasztet mięsny z kurkami
Rolada z boczku doprawiona czosnkiem i majerankiem
Schab po warszawsku z farszem chrzanowym
Tymbaliki z nóżek wieprzowych
Tymbaliki z drobiu
Terrina z kurczaka i pieczarek
Terrina z indyka z suszonymi owocami i trójniakiem
Kaczka w maladze
Jajka na twardo z majonezem, krewetkami i kawiorem
Roladki z łososia wędzonego z serkiem
Różyczki z łososia wędzonego z serkiem i kawiorem
Tatar z łososia ze świeżym ogórkiem i koperkiem skropione sokiem z limonki
Łosoś marynowany w cytrynie z zielonym pieprzem i czerwoną cebulą
Tatar ze śledzia
Śledź w dwóch smakach
Ryba po grecku
Pstrąg w galarecie
Tymbaliki z owoców morza
 
Sałatki
Sałatka grecka
Sałatka carska z grillowanym kurczakiem
Sałatka z pieczonym kurczakiem, selerem naciowym i brzoskwinią
Sałatka z pieczarek
Sałatka jarzynowa
Sałatka ryżowa z suszonymi owocami doprawiona miodem i sokiem z cytryny
Sałatka ,,COLESLAW”
Bukiet sałat z warzywami i bakaliami z sosem winegret
Sałatka z buraczków
Surówka z selera i gruszki
Surówka z marchewki z makiem, płatkami migdałowymi i sokiem z pomarańczy
Surówka z czerwonej kapusty
 
Dodatkowo zapewniamy
Masło smakowe oraz świeżo pieczone bułeczki i chleb
Wybór marynat oraz zimnych sosów
 
Prosimy o wybór 4 pozycji, które znajdą się na Państwa bufecie deserowym

Szarlotka z bitą śmietaną

Delikatny sernik wiedeński
Ciasto marchewkowe z orzechami i kremem waniliowym
Torcik czekoladowy z brzoskwiniami
Biszkopt z musem owocowym
Wybór musów czekoladowych i owocowych
Mini pączki
Mini babeczki kruche i czekoladowe z owocami i czekoladowym ,,ganache”
Wybór świeżych owoców

 

PAKIET KSIĄŻĘCY 225 PLN
Na początku przyjęcia przekąska, 2 zupy i danie główne, danie gorące serwowane przed i po północy, dania gorące w bufecie: zupa, 1 rybne, 2 mięsne, 1 makaron, 2 dodatki,  8 zimnych przekąsek, 4 sałatki,  marynaty, zimne sosy, pieczywo i masło, 5 pozycji w bufecie deserowym

 
Prosimy o skomponowanie menu składającego się z przekąski, 2 zup do wyboru i dania głównego, które będą serwowane na początku przyjęcia

 

Przekąska

Pasztet drobiowy z orzechami podany z Buraczkiem w galarecie
Ser mozzarella podany z pomidorami, grillowaną cukinią  i świeżą bazylią
Szynka Parmeńska podana z serem mozzarella, ananasem i dresingiem musztardowym
Carpacio z polędwicy wołowej, podane z rukolą, parmezanem i dresingiem musztardowym
Tymbaliki z drobiu z cytryną
Różyczki z łososia wędzonego z serkiem bonjour, koperkiem i kawiorem
 
Zupa
Rosół domowy z warzywami julienne i makaronem
Tradycyjne flaki wołowe
Zupa krem z brokułów z prażonymi migdałami
Zupa krem z pomidorów z kluseczkami z mozzarelli

Danie główne
Medaliony z polędwiczek wieprzowych w szynce prosciutto w winnym sosie na szpinaku podane z opiekanymi ziemniakami i sałatką z buraczków
Roladki wieprzowe ze śliwką podane z grattą ziemniaczaną i sałatką z warzyw z rukolą i dressingiem słodko-kwaśnym
Warkocz z indyka z wędzonym boczkiem w sosie kardamonowo-wiśniowym, podany z białym ryżem z ziołami i surówką z selera i gruszki
Kaczka pieczona na jabłkach, podana z ziemniakami puree i modrą kapustą
Pieczeń cielęca w sosie śmietanowym, podana z kopytkami i gotowanymi warzywami z prażonymi migdałam

Zupa rybna

Zupa z leśnych grzybów z drobnymi kluseczkami
 
Z dań głównych prosimy o wybranie 1 danie które będzie serwowane przed północą
oraz 1 danie mięsne, 1 rybne, 1 makaron oraz 2 rodzaje dodatków,
które będą podane w bufecie i uzupełniane przez 8 godzin

 
Rybne
Sandacz na leśnych grzybach
Sola gotowana na parze w sosie krewetkowym
Sum duszony w sosie śmietanowym
Łosoś zapiekany pod kołderką

Mięsne
Kurczak faszerowany szpinakiem w sosie koperkowym
Kurczak faszerowany pieczarkami
De volaille
Szaszłyk drobiowy
Indyk z owocami i orzechami
Karkówka w sosie z grzybów leśnych
Golonka wieprzowa z kiszoną kapustą
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Zraz wieprzowy z farszem z boczku wędzonego, cebuli, grzybów w sosie myśliwskim
Zraz wołowy zawijany
Schab po bałkańsku

Makarony
Fusilli z suszonymi pomidorami i szpinakiem
Fusilli z sosem pomidorowym, anchovies, czarnymi oliwkami i kaparami
Penne z wędzonym łososiem w sosie śmietanowo-cytrynowym
Penne z kurczakiem i brokułami
Pierogi zgęsiną
 
Dodatki do dań gorących
Ziemniaki puree z masłem i koperkiem
Ziemniaki po polsku z boczkiem i cebulą
Ziemniaki pieczone
Gratta ziemniaczana
Kopytka gotowane
Kluski śląskie
Ryż biały z ziołami (koperek, natka)
Ryż kolorowy na ostro z pieczarkami
Kasza jaglana z warzywami
Bukiet gotowanych warzyw z prażonymi migdałami
Kalafior lub fasolka szparagowa gotowane na parze z bułką tartą i masłem
Warzywa Ratatouille
Buraczki zasmażane
Kapusta modra z rodzynkami
Młoda kapusta z koperkiem
Szparagi z sosem baszamelowo 
cytrynowym
Penne z kurczakiem i brokułami
Pierogi z gesiną
 
Prosimy wybrać danie które będzie serwowane po północy
Żurek tradycyjny z jajkiem
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Bigos myśliwski z suszonymi śliwkami i czerwonym winem
Strogonow w chlebku
 
Prosimy o skomponowanie zimnego bufetu w skład którego będą wchodziły
8 zimnych przekąsek, oraz 4 rodzaje sałatek

 
Zimne przekąski
Schab pieczony ze śliwkami marynowanymi w koniaku
Schab pieczony z morelami marynowanymi w porto
Pieczona karkówka marynowana w ziołach
Pasztet mięsny
Pasztet mięsny z żurawiną
Pasztet mięsny z kurkami
Rolada z boczku doprawiona czosnkiem i majerankiem
Schab po warszawsku z farszem chrzanowym
Tymbaliki z nóżek wieprzowych
Tymbaliki z drobiu
Terrina z kurczaka i pieczarek
Terrina z indyka z suszonymi owocami i trójniakiem
Kaczka w maladze
Jajka na twardo z majonezem, krewetkami i kawiorem
Roladki z łososia wędzonego z serkiem
Różyczki z łososia wędzonego z serkiem i kawiorem
Terrina z łososia i dorsza
Tatar z łososia ze świeżym ogórkiem i koperkiem skropione sokiem z limonki
Łosoś marynowany w cytrynie z zielonym pieprzem i czerwoną cebulą
Tatar ze śledzia
Śledź w dwóch smakach
Ryba po grecku
Pstrąg w galarecie
Węgorz wędzony
Ryba na postumencie (sandacz, łosoś)
Carpaccio z polędwicy wołowej podane z rukolą, parmezanem i dressingiem musztardowym
Tymbaliki z owoców morza
Wybór serów
 
Sałatki
Sałatka grecka
Sałatka carska z grillowanym kurczakiem
Sałatka z pieczonym kurczakiem, selerem naciowym i brzoskwinią
Sałatka z wędzonym kurczakiem, ananasem, rodzynkami i prażonymi migdałami
Sałatka z pieczarek
Sałatka jarzynowa
Sałatka ryżowa z suszonymi owocami doprawiona miodem i sokiem z cytryny
Sałatka ,,COLESLAW”
Bukiet sałat z warzywami i bakaliami z sosem winegret
Sałatka z buraczków
Surówka z selera i gruszki
Surówka z marchewki z makiem, płatkami migdałowymi i sokiem z pomarańczy
Surówka z czerwonej kapusty


Dodatkowo zapewniamy
Masło smakowe oraz świeżo pieczone bułeczki i chleb
Wybór marynat oraz zimnych sosów
 
Prosimy o wybór 5  pozycji, które znajdą się na Państwa bufecie deserowym
Szarlotka z bitą śmietaną
Delikatny sernik wiedeński
Ciasto marchewkowe z orzechami i kremem waniliowym
Torcik czekoladowy z brzoskwiniami
Biszkopt z musem owocowym
Wybór musów czekoladowych i owocowych
Mini pączki
Mini babeczki kruche i czekoladowe z owocami i czekoladowym ,,ganache”
Wybór świeżych owoców
Sałatka egzotyczna
Fontanna czekoladowa
Lody z bitą śmietaną i polewą czekoladową


PAKIET ROYAL - 599 zł/os
Kompleksowa organizacja ceremonii ślubnej i przyjęcia weselnego to pakiet dla Młodych Par,
które cenią swój czas i finanse. W zakres wchodzą następujące usługi:


Przygotowanie Sali Bankietowej, w ramach którego oferujemy:

  • Przygotowanie stołów – okrągłych lub w układzie biesiadnym
  • Dekoracje stołów– ozdoby florystczne, winiety
  • Bardzo bogate menu weselne
  • Alkohol bez ograniczeń
  • Tort

Organizacja ceremonii ślubnej i przyjęcia weselnego, w ramach której oferujemy:

  • Limuzynę dla Młodej Pary wraz z szoferem – 2 dni
  • Dekorację limuzyny
  • Dekorację kościoła
  • Zespół muzyczny
  • Kamerzystę
  • Zaproszenia ślubne
  • Apartament dla nowożeńców

Organizacja uroczystości przed i po weselnych, w ramach których oferujemy:

  • Wieczór panieński i kawalerski dla 20 osób

Menu bufetowe + alkohol

  • Poprawiny dla 20 osób

Menu bufetowe + alkohol
 

img
 -alt -alt -alt -alt -alt
poprzedni
następny